Vilken helg!

I helgen tog vi en tripp till vackra Tromsö för utställning. Och vilken uts det blev. Eddy blev bästa hane med CERT och slutligen BIM för Lilian Jonsson med den fina kritiken " Tillräcklig typ och storlek, bra rörelser, vacker hals, bra framsteg, väl kroppad, bra under och överlinjer, tillräckliga vinklar, bra ben/fötter, bra välvd bak och fram".


Foto: Eddy i Tromsö.


Foto: Jag och Eddy på piren i Tromsö.

Denna helg så fick vi möjligheten att även träffa en av Eddys avkommor "Nelvanas Brasse" kompis som han heter. Jättefin hane, väldigt trevlig. Vi han även med en trevlig pratstund med "kompis" ägare. Vi ser fram emot att få se han i fler sammanhang. Tack även till Siv, Kennel Nelvana med gäng för en trevlig helg.


Foto: Nelvanas Brasse.

Tack även till våran hejarklack vid ringside Maria, Mike, Donna och Lava samt för en trevlig helg i övrigt. Sänder även ett grattis till er för era fina prestationer i Agilityn och Lavas fina placering på  uts.

Ha de till nästa gång!

Jaktträning

Ja då har vi haft våran första spanielträning för sskr/Gällvare. Det var jättetrevligt trots att vi fått snö och att vi inte blev så många. Har dock bestämt att även köra på till helgen som kommer den 18/10. I övrigt så har det väl inte varit så stor aktivitet under veckan som gått. Pysslat lite på kvällarna med tenntrådsarmbanden det är väl ditt orken har sträckt sig. Ser dock fram emot helgen och träningen. Nu ska jag dra på mig jakt kängorna och ta en lång promenad på Dundret det ska bli skönt för både jag och hundarna behöver röra på oss. Till nästa gång, Tjingeling!Foto: Eddy bär ripa.

Nya händelser!

Ja då har jag och Åsa varit till Uppsala. Det var en intressant helg och roligt att träffa annat "springer folk".  Stort TACK till Solveig, Christer, Figge, Lycka och Lina för stor generositet när det gäller allt från skjuts till och från tåget, trevligt sällskap och god mat. Det var verkligen roligt att träffa er och vi hoppas på ett snart återseende : ) .

Efter jag kommit hem så har vi gått några viltspår. Sen han jag vara och träna sök på fält (äng) innan SNÖN kom.  Ja vad ska man säga mer än redan??????? Ja det kom så mycket att jag var tvungen att gå och söka igen snöräven. En dag som denna får mig att tänka på en bild som jag tog i somras.....undra varför....skratt.


Foto: Eddy & Gizmo väntar att husse ska lägga till vid bryggan ute på Uddskär (brändöskär).

Hittade en till bild från i sommar. Så här i efterhand så tror jag att nästa års semester blir lite längre än 3 veckor.


Foto: Fredrik, Roger, Jag och Lovisa. Eddy, Gizmo och Rebecka.

Jag vill avsluta med en bild som togs på valpträffen i sommras.


Foto: Elli och Eddy.         

Ha de till nästa gång : )


RSS 2.0