Äntligen uppdatering.....

Här kommer en tydligen efterlängtad uppdatering. Först kommer några bilder från då ante var med hundarna & jagade.


Foto: Eddy en vacker höst / vinter dag.


Foto: Gizmo står och värmer sig i morgonsolen.

Min kusin Maria har varit förbi med en av sina hundar då hon själv tog en 2v tripp till USA. Pojkarna var helt överlyckliga över att få in en "fjälla" i flocken. Nåja med handen på hjärtat så var nog Eddy mer förtjust i Lava än "gammel" Gizmo.


Foto: Ante och Lava ( hon är en tollare för er som inte vet!)

Den 16/11 så var det dags för inoff. utställningen i Kiruna. Jätte bra träning för både två och fyrbenta. För Eddy gick det strålande. Han fick HP & blev BIR med jättefin kritik av domaren som denna dag var Marc Linnér.


Foto: Tyvärr så är detta den enda bild som var ok.

Vi träffade även Eddy´s dotter Axxa denna dag. Roligt att hon var så lik pappa till sättet. Tack till Emma för pratstunden.

Foto: Axxa


Foto: Axxa med matte Emma.

Nu i helgen har det varit världscup tävligar här hemma i Gällivare. Och vilken tävlig det blev. Antes mamma, pappa och brorsa med hans två barn har varit och hälsat på denna helg. Vi har alla varit och tittat på både skidtävligar, prisutdelningar och uppträdanden. Härligt att kommunen ordnat något så bra. Här kommer lite bilder. Vissa av bilderna är lite suddiga pga snö, darrande hand och kyla.

Foto: Här är hela gänget samlade invigningskvällen.

Foto: 1. CHARLOTT CALLA vinner damernas individuella lopp. HURRA!!!!!!!!!!!!

Foto: 1. Marcus Hellner vinner herrarnas individuella lopp. HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Foto: Här var det ett gäng med flickor från Björkmansvägen (Min brors fru Anette med deras barn-Maja, Sofia & Lisa).

Foto: Svärmor med barnbarn på söndag i skidstadion. (Ingegerd, Lovisa och Rebecka).

Foto: Även under söndagens stafetter gick det bra. På damsidan knep vi tredje platsen och på herrsidan blev det en andra placering. På bild Charlott Calla. Trevlig läsning önskar jag er.


Jobba Jobba och åter Jobba......

Sitter just nu på jobbet. Börjar allvarligt talat bli j-vligt less att jobba helg. Är nu på min fjärde helg på min femte vecka. Nåja allt tar väl slut någon gång. Nog om gnället. Jag har inte kunnat uppdatera sidan pga problem med internet. Nåväl nu är nätet hos oss igång i alla fall.

Det som hände förra helgen var rätt kul. Ante var med hundarna och jagade i ullatti. Vad gör våran "fågelhund" jo han ställer en älg. Där står han (Gizmo) och skäller och ante tror ju knappt sina ögon. Ja så går det när man gnäller att man vill ha en älghund. Tydligen behöver han inte leta längre, han var närmare än han trodde. Jakten gick väl inge vidare men de verkade vara glada ändå.  De fick ändå se två älgar, några ripor och några andra små fåglar.

Under veckan som gått har vi gått många promenader så har vi eller håller på att trimma Eddy inför Kiruna uts. Gizmo går fort att trimma men det är nog för att jag inte ska ställa ut honom och så har han ju en annan päls. Ante har farit med hundarna till byn skulle visst ut och jaga igen. Skratt, han fick nog "blodad tand". Och jag är hemma än en gång för att jobba och sova.

Trevlig helg på er alla. (Bilder kommer!)

RSS 2.0