-30 grader....brrrr

Fy f...n vad kallt det är ute. -30 grader nog för att jag tycker om vintern men detta är lite väl i kallaste laget. Nåja jag och kusin Åsa fick för oss att vi skulle fota hundarna och så var det ett utmärkt tillfälle och träna lite att ställa upp hundarna inför kommande utställningar. Här kommer några foton från träningen och fotostunden.......som krävde lite tålamod då de inte alltid var så samarbetsvilliga.


Foto: Inez som funderade vad i alla sina dar menar de med att jag ska ligga så här......matte?????


Foto: Inez i egen hög person!


Foto: Gizmo som var lite ärrad för dagen kollade på oss som om vi var tokiga............vad ska vi göra ......var det detta???


Foto: Gizmo trivs bäst i hans nya fåtölj och hans älskade gröna kudde.


Foto: Sen var det Eddy´s tur........här är det well to please......the show man.

Vi tog en hel massa uppställnings bilder men då underlaget var för halt blev de inte bra så då gick vi ut.......brrrrrrrrrr. Trots kylan blev det några bilder .................

Foto: Åsa tränar på att ställa inez och jag bakom kameran ger instruktioner.


Foto: Här tränar jag och Eddy och Åsa är bakom kameran och ger instruktioner.

Andra gången gillt.......mmm!

Försökte uppdatera men allt försvann. Typiskt och jag som hade lagt in så mycket och skrivit så fyndigt. Nåja, det har väl inte undgått någon att vi varit till Thailand i två veckor. Här kommer några bilder. Till er vänner och bekanta som vill se mer så är det bara att titta in på en kopp kaffe! Vi har ialla fall haft två veckor med sol, bad och en hel del god mat. Vi tog även en två dagars båttur till skärgården, kollade in några öar och var en sväng till Krabi.


Foto: Ante och jag på en av våra favorit thairestauranger.


Foto: En av stränderna vi besökte under båtturen.


Foto: Stranden på Poda island, longtailbåtar så långt ögat kan nå.


Foto: Båten som vi var på under två dagars turen.


Foto: När vi var i Patong så såg vi denna skylt. Ha ha......Drunken people crossing.


Foto: Ett par från Boden som vi träffat på stranden, Ingvar och Siv. Här äter vi middag sista kvällen på vår favvoställe.

RSS 2.0