I väntan på snön!

Idag har jag och hundarna varit på en skogspromenad. Nu är det så kallt att frosten från morgonen ligger kvar och då vet man att snart kommer snön.Tänk att jag fick de att stå still det är ett under! Nåja det finns en hel massa kort där de ej är med pga att de sprungit ur bilden innan den fastnat. Som den här nedan tex.Efter våran skogstur är det skönt att komma hem och se att husse gjort upp eld så vi får värma oss.Har för första gången använt lovikka vantarna så nu är det kallt. Ska i dag plocka bort alla tunna jackor och pannband. Fram med det varma för jag hatar att gå och frysa. Jag tror inte jag vet något värre faktiskt. Trevlig "varm" helg på er allesammans!

Kallt brrrrrrrrr.....

Fy vad kallt det börjar att bli. Helgen har vi tillbringat i Luleå hos Andreas föräldrar. På fredagen när vi kom fram så var vi till freddan och ullis och fikade. På lördagen for jag och Ante till stan och köpte hundmat. Då undrar alla varför köpa hundmat i Luleå finns det ej i Gällivare. Hos oss så måste vi beställa och denna gång hade matte glömt. På lörd em så tog jag och Jeanette en lång promenad med hundarna. Efterpromenaden var det bara och slänga in dem i duschen.  Kl 18:00 så skulle vi till Ante och Jeanette på middag. Jättetrevligt då det inte blir så ofta. Senare oplanerat så for vi på pubafton. Han till och med vara på skoternsdag på söndag och efteråt ta en hamburgare på max.


Foto Brändöhamn en höstdag i slutet av oktober.

På Tisdagen så var jag och hundarna och hämtade min storebrors barn från fritids och dagis. Vi var lediga och de hade  höstlov.  Först var vi och promenerade med hundarna och sen for vi på "Dollar store" och köpte nya ritblock och pennor som jag lovat. Vi hade en jätte rolig dag som vi avslutade med ett foto och middag. Måste erkänna att både matte och hundar var ganska trött efter dagens bravader men kul hade vi.


Foto: fr vä Gizmo, Sofia, Lisa, Eddy och Maja.

Tiden går så fort...

Ja tiden går fort. Veckorna bara rusar iväg. Förra helgen hade vi besök av lillebror med flickvän( Jenny). Hon hade med sig sin lillasyster. Vi åt gott och sjöng singstar in på småtimmarna. Vi hade jättekul som alltid när vi får för oss att "sjunga".

Under veckan som gått så har det inte hänt så mycket. Jag och hundarna har varit och gått långpromenader längs med älven. När vi tar dessa promenade så brukar vi passa på att dra med någon. Lillebror och hans flickvän samt mamma har gjort oss sällskap på promenaderna denna vecka.

Har följt medierna ang sökandet av Caroline, tack och lov att de hittade henne. Många tankar går till hennes familj och hans familj. Vem hade kunnat tro detta. Hela bygden är skakad av de som hänt. Vart man än går så pratar man om de som hänt.

Här funderar vi på att åka till Luleå i helgen närmare bestämt i dag. Det beror lite på vädret då Andreas tänkte hugga lite på stugtomten.

Trevlig helg på er!


foto: Lillebror med Gizmo (vä) och Eddy (hö).

Borta bra men hemma bäst

Jag har nu kommit hem efter en par dagar i Finnliden. Till min förvåning när jag tittade ut på morgonen så ligger det några cm snö på backen. Att vi haft snö uppe hos oss är en sak men i Finnliden det trodde jag inte. Nåja satte mig i bilen och åkte hem idag. Gjorde ett stopp först vid max och köpte ett friscomål....mmmmm så gott. Sen fortsatte jag till Brändön för att hämta upp utebelysnings bollar åt mamma som svärmor köpt. De såg rätt coola ut. Jag han ju skriva några rader innan det är dags att gå på jobbet. Tack alla som skrivit så fina ord i vår gästbok.Foto: En sen höstdag med nysnö.

Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen till vår nygjorda hemsida, springpet.com. Hemsidan kommer att handla om vår vardag men mest om våra hundar. Vi hoppas att ni får en trevlig läsning och att ni gärna återkommer. Vi vill rikta ett stort tack till Kicki, Kennel Finnliden för hjälpen med hemsidan. Vilken klippa du är. Utan dig hade det inte blivit någon sida.


Foto: Jessica och Eddy som liten valp

RSS 2.0