Älgen....

........har varit på besök!

 


Thailand!

Äntligen har nedräkningen börjat. Dags att börja packa ner allt man ska släppa med sig. Måste även trimma hundarna de är nog så håriga. Sen blir det lite info till hundpassarna. I allt detta ska man även hinna jobba, sova, äta och hinna vara på ett 40 års kalas innan måndag. Känns liiiiiiiiiiite stressigt. Jo ska även börja med att sticka på min kusins åremössa. Har faktiskt gjort två åt mig själv de blev riktigt bra och sköna är dom. Nåja det är tur att man åker till varmare bredgrader man behöver inte dra med sig tjocka kläder de blir ju lätta plagg.

Ska passa på att njuta för när jag kommer hem blir det nytt jobb, uts, träningar och kurser. Ja kortfattat så mycket man kan klämma in i sin vardag. 

När jag kommer hem hoppas jag att det kommit mycket snö så skoter föret är bättre. Samt att det varit minus grader så att isarna håller för kommande pimpelsäsong.

Ha de!  Till nästa gång jag skriver det blir om c:a 2v. Thailand nässsssssssssta........


Julfoto...

Fick veta i veckan  att mina pojkar (Gizmo & Eddy) röstats fram som den andra bästa julkortet som togs på nnkk före jul. Verkligen jättekul! Tack till alla som röstade fram dem. Fick åka och hämta ett pris i form av en hund agenda för 2009. Hundarna och många andra i min närhet tycker nog det är bra då kanske jag kommer ihåg allt som är värt komma ihåg. 


Då är det åter vardag..

Ja, då har vardagen sakteliga åter infunnit sig både fysiskt och mentalt. Nåja det är inte så länge så går man där barfota i sanden och sippar paraply drinkar och låter lugnet lägga sig. Har inte känt någon resfeber ännu men den lär väl komma.  Jag och ante pratade om våran kommande semester ( Thailand) idag faktiskt. Vi har haft så fullt upp med allt från jobb till storhelger till dop så vi har inte ens hunnit prata om semestern. Vi tycker båda att det ska bli skönt att få ett break i vardagen och från hundarna. Nog för att det är de bästa vi har men nog kan man bli j-ligt less dem i bland.

Har börjat träna Eddy i agility. Han kan behöva lite hjärngympa då han för tillfället är hyper. Dock har han inte haft det så lätt då nästan hela Gällivares tikar löper (känns det som). Det gick jättebra att träna med han trots att han skulle nosa igenom hela lokalen. Däcket gick som en dans, inte att han försökte gena ens. Jättekul tror jag vi båda tyckte. Längtar redan till nästa träning. Måste ta mig ut i skidspåret och motionera mina fyrbenta vänner. Det går lite segt då det är så mycket annat som kommer i vägen.

Ska försöka bli bättre på mina uppdateringar det får bli mitt nyårs löfte till er mina trogna läsare. Ha de till nästa gång.

RSS 2.0